Vsak človek se v življenju znajde v situaciji, ko je nezadovoljen in se sprašuje, kako naprej. Še posebej takrat, ko prepozna, da se vedno znova ujame v podobne vzorce odzivanj, situacij... V takšnem primeru je smiselno poiskati terapevtsko pomoč.

Individualna terapija je namenjena posameznikom, ki želijo ponovno najti stik s seboj, izboljšati samopodobo in povečati samozavest (premagati notranji nemir, napetost, motnje spanja, razdražljivost, občutke manjvrednosti, izgorelost, spoznati prave vzroke svojih težav, ki si želijo zaključiti študij ipd.)

S pomočjo varnega odnosa s terapevtko se lahko podate v proces vedno večjega samozavedanja in spoznavanja sebe takšnega, kot ste tukaj in zdaj. Postopoma,  ko povežete svoje dele v celoto, lahko uzrete svoj pravi, pristni jaz in postanete integrirana osebnost, ki je sposobna prevzemati odgovornost za svoja dejanja. Povezanost s svojim pravim jazom omogoča tudi harmonično komunikacijo z drugimi. Integrirana oseba je namreč kreativna in optimistična ter samozavestno vstopa v vsakdanje situacije in interakcije z drugimi ljudmi. Sposobna je videti širšo sliko in zato prepoznati svoje prave možnosti in izbire odločitev.

Če se želite tudi vi podati na vznemirljivo potovanje na poti k sebi, vas vabim, da stopite v stik z mano.

 

 

 

 

Tu smo, da vam pomagamo!