Partnerska terapija je lahko prava odločitev, če se sprašujete:

  • Kam se je izgubila najina ljubezen?
  • Kako to, da ne moreva prekiniti vzorcev "spopadov" in "umikov"?
  • Kako to, da se zdi, kot da govoriva dva različna jezika?
  • Kako naj ohranim zakon in družino?
  • Kako naj pozdravim depresijo in premagam strahove?

V svoji terapevtski praksi se dnevno srečujem s takšnimi in podobnimi vprašanji. Zanje obstaja dobra in preprosta razlaga. Par se zaradi zelo različnih vzrokov zelo hitro znajde v neskončni ponavljajoči zanki, kjer občutke varnosti, topline, veselja in strasti zamenjajo občutki napetosti, nemoči in obupa. Zgleda, kot bi plesala "protestni ples". V takšnih primerih, ko par poskuša težave reševati sam, lahko tovrstni poskusi postanejo zanju le še vir dodatnih frustracij.

partnerska-terapija-roses

Ste pripravljeni ponovno odkriti in začutiti ljubezen v vajinem odnosu?

Si želite, da bi lahko ljubili in se čutili(a) ljubljen(a)?

Bi se radi počutili varni, povezani, razumljeni in sprejeti?

 

 Razveselim vas lahko, da je terapevtski pristop Na čustva usmerjena terapija za pare (Emotionally focus couple therapy) izjemno učinkovit, ker nam ponuja zemljevid, ki nas vodi v ustvarjanje, zdravljenje in ohranjanje ljubezni "Gre za popolni preboj, saj končno vemo, kaj je in kako deluje ljubezen!" pravi utemeljiteljica najbolj uspešnega pristopa za ustvarjanje ljubečih odnosov Dr. Sue Johnson in avtorica uspešnice Hold me tight, ki si je menda pridobila naziv najboljše terapevtke za pare na svetu. Terapevtski pristop Na čustva usmerjene terapije za pare je uspešno prenesla že v mnoge države.

 

Knjigi Hold me tight in Love sense avtorice dr. Sue Johnson sta izšli tudi v slovenskem prevodu pri založbi Primus. Zdaj sta tukaj tudi za vas!

Močno me objemiKer ima ljubezen smisel

 

Več o partnerski terapiji si lahko preberete tu.