Delavnica Močno me objemi

Močno me objemi® (Hold Me Tight®) je svetovno znan in mednarodno priznan izobraževalni program delavnice za pare, ki je nežno podprt s trenutno znanstveno dokazano najbolj uspešnim pristopom partnerske terapije (v čustva usmerjena partnerska terapija oz. angl. Emotionally Focused Couples Therapy – EFT), ki jo je razvila dr. Sue Johnson. Pri delavnici ne gre za skupinsko terapijo za pare, čeprav se srečujemo kot skupina!

V prijetnem in podpornem okolju se boste lahko naučili in pridobili veščine:

  • Kaj je ljubezen (znanost o ljubezni)
  • Kako ustvariti varno povezanost v partnerstvu
  • Kako prepoznati in prekiniti negativne vzorce oz. vražje dialoge
  • Kako prepoznati svoje in partnerjeve ranljive točke in navezovalne potrebe
  • Kako pošiljati in se uglašeno odzivati na sporočila drug drugega, da obdržita stik
  • Kako predelati rane, si oprostiti in ponovno zgraditi zaupanje in varnost v odnosu
  • Kako se povezati preko dotikov in varne spolnosti
  • Kako načrtovati skupno potovanje, da ljubezen ohranita živo tudi v prihodnosti

Delavnica je namenjena parom, ki si želijo poglobiti svoj odnos in bolje razumeti drug drugega ne glede na trajanje zveze, starost, težave; tudi tistim ki se pripravljate na zakonsko zvezo oz. skupno življenje. Posebej delavnico priporočam bodočim staršem, da okrepita vez pred prihodom otroka in si na najboljši možni način olajšata prehod v starševstvo.Delavnica je namenjena tudi posameznikom, katerih partner na njej ne želi sodelovati. Delavnica pa ni namenjena parom, ki se soočajo s težavami nasilja, zasvojenosti ali trenutno nezvestobo v odnosu.

Vidva kot partnerja bosta delala na vajinem odnosu (vadila pogovore v zasebnosti) in jaz bom imela veliko časa, da vama bom v pomoč. Kot skupina pa se bomo skupaj učili in si ogledali predstavitve in resnične video posnetke parov s terapije. Dobro je vedeti, da vam bom v času trajanja delavnice na razpolago in da si z udeležbo na delavnici pri meni lahko skrajšate terapevtski proces za kar nekaj mesecev, saj boste že pridobili osnovna znanja, veščine in izkušnje

 

Delavnica bo imela 4 srečanja po 3 ure. Potekala bo v prostorih Integracija psihoterapije na Kamnoseški 17 v Ljubljani (brezplačen parking zagotovljen).

Izbirate lahko med tremi različnimi termini delavnic. Strukturiranost delavnice vam ves mesec omogoča, da boste lahko znanje, veščine in izkušnje dlje časa utrjevali v varnem in spodbudnem okolju skupine, tedenski presledki pa, da jih boste lahko uporabili takoj tudi v svojem domačem okolju. .


Delavnice bodo potekale:

v mesecu novembru štiri zaporedne ponedeljke ( 4.11., 11.11., 18.11., 25.11) od 17h do 20h

v mesecu decembru štiri zaporedne sobote (7.12.,14.12., 21.12. ,28.12) od 9.30 do 12.30


Na delavnico sprejmem le 4 pare, zato si čimprej zagotovite mesto v skupini!

Cena novembrske delavnice za zgodnje prijave do 31. 10. 2019 je 300 € na par oz. 150€ na posameznika. Po tem datumu je cena 340 eur na par in 170€ za posameznika ). Plačilo se poravna v celoti vnaprej. V ceno delavnice so vključeni delovni listi za delo na delavnici in doma, knjiga Močno me objemi ter prigrizki v pavzi. Prijave sprejemam do zapolnitve prostih mest po telefonu Irmina 040 845 415.