INDIVIDUALNA SUPERVIZIJA

Kot certificirana supervizorka pri ICEEFT nudim supervizijo študentom sistemskega pristopa na SFU Ljubljana in psihoterapevtom različnih pristopov po pristopu na čustva osredotočene terapije. Moj cilj je, da vas pri učenju in strokovnem razvoju podpiram in s tem pripomorem, da postanete učinkovit/ta  terapevt/ka. 

Pristop moje supervizije sledi modelu ACES (Alliance, Conceptual, Experiential, Self-of-Therapist.). Delo se bo tako usmerjalo na najin delovni odnos, na usvajanje znanj, terapevtskih veščin in spretnosti EFT pristopa, na integracijo teorije in čustvenih izkušenj ter na ozaveščanje vaše lastne osebne (so)udeleženosti v terapiji in predelavo osebnih zapletov s klienti, da bi zmanjšali možnost strokovnih napak.

Želim si, da bi lahko v procesu učenja uživali.

Za pridobitev certifikata za delo s pari (EFCT) ali za delo s posamezniki  (EFIT) bom z vašo pomočjo vodila celoten postopek, ki je s protokolom določen pri ICEEFT-u.

Spodbujam proces supervizije v paru (ura se deli tako, da ima vsak terapevt 30 min zase in 30 min posluša delo z drugim terapevtom).

Cena: 70 € (50-60 min)