Uvodno srečanje

Na uvodnem srečanju se pogovorimo o vaših željah in potrebah, ter ciljih, ki bi jih radi dosegli. Pridobite strokovne informacije, spoznate terapevtko, prostore in ugotovite, če ste pripravljeni stopiti v proces terapije. Na uvodnem srečanju sklenemo tudi terapevtski dogovor.

Koliko časa traja psihoterapija?

Da bi lahko prišlo do sprememb v procesu, ki jih boste lahko “bolj konkretno” tudi opazili, je priporočljivo, da upoštevate priporočilo o številu  terapevtskih srečanj.

Najmanjše število terapevtskih srečanj za posameznike je 12. Srečanja potekajo tedensko ob istem v naprej dogovorjenem terminu. Psihoterapija se glede na potrebe in cilje klienta/klientke podaljšuje.

Najmanjše število srečanj za pare je od 12-20. Terapijo običajno začnemo s partnerskim srečanjem, nato sledita z vsakim partnerjem individualno srečanje, nato pa nadaljujemo proces partnerske terapije. Po tretjem srečanju vam bom lahko povedala (glede na vaše težave, pretekle stresne dogodke,…) približno koliko časa boste  potrebovali za dosego vaših ciljev.

Vsi pridobljeni osebni podatki se obravnavajo kot zaupni in so varovani v skladu z Etičnim kodeksom Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije. Ob prihodih na srečanja je zagotavljena diskretnost, saj se srečanja odvijajo v lastniških prostorih!

Želim si, da bi se lahko pri meni počutili varno in udobno. Če imate kakšna vprašanja, ki bi vam pomagala izvedeti več o meni- kdo sem, so dobrodošla na uvodnem srečanju.

Investicija v odnos se vama tisočkratno povrne!

Terapevtski pogoji

  • redna udeležba;
  • zavezanost k jemanju zdravil, ki jih predpiše zdravnik v času terapevtske obravnave;
  • sprejemljivost obnašanja v terapevtskem procesu;
  • na srečanja se prihaja v treznem stanju.
  • odjava termina 48 ur pred srečanjem

Kako poteka online (videoklic) terapija?

Terapija online poteka tehnično zelo enostavno. Po mailu vam pošljem povezavo, na katero kliknete in na ta način vzpostavite stik z menoj.

Priporočam, da uporabljate računalnik (namesto telefona), opremljen s kamero in zvočniki ali slušalkami.

Video seja se načeloma vzpostavi z uporabo odjemalca Zoom, po želji pa lahko uporabimo tudi druge brezplačne videokonferenčne sisteme.