Individualna terapija

Vsak človek se v življenju znajde v situaciji, ko je nezadovoljen in se sprašuje, kako naprej. Še posebej takrat, ko prepozna, da se vedno znova ujame v podobne vzorce odzivanj, situacij. Ko začutite nemir, napetost v sebi, ko vas je strah, ste potrti, razdražljivi, obupani, ne veste kako si pomagati, je smiselno poiskati terapevtsko pomoč. Individualna psihoterapija je dobrodošla rešitev za vas.

Individualna psihoterapija je namenjena tudi posameznikom, ki želijo ponovno najti stik s seboj, izboljšati samopodobo in povečati samozavest.  Pomembno je spoznati prave vzroke svojih težav, da bi živeli kakovostnejše v odnosih in tudi uresničili osebne cilje (zaključili študij, zaživeli samostojno življenje, ponovno stopili v zvezo, …)

Investicija v odnos se vama tisočkratno povrne!

indvividualna terapija

S pomočjo varnega odnosa s terapevtko se podate v proces vedno večjega samozavedanja in spoznavanja sebe takšnega, kot ste. Vaši simptomi postopoma izzvenijo, začnete se počutiti bolje, začnete spreminjati odnos do sebe in drugih. Lahko optimistično ter samozavestno vstopate v vsakdanje situacije in interakcije z drugimi ljudmi. Sposobni postajate videti širšo sliko in zato lažje prepoznate svoje prave možnosti in izbire odločitev.

Pri svojem delu uporabljam psihoterapevtski pristop na čustva osredotočene terapije.

Cena

80 €
(trajanje: 50 min)